Üdvözöljük

udv-e1455038478701Hunyja le a szemét és képzeljen el egy olyan helyet, ahol reggel madárcsicsergésre ébred, a levegőben a mezei virágok illatát hozza a szél, hogy a friss levegőtől szinte mámoros hangulatba kerül…

A Medosz Hotel a forrásokban, erdőkben és szőlőültetvényekben gazdag Balaton északi partján, Badacsony és Keszthely között fekvő félszigeten, a számos vulkanikus dombon elterülő faluban: Szigligeten található.

A település egyik legfestőibb helyén az Antalhegyen, mely távolabb helyezkedik el a part zsúfoltságától és zsongásától. A szemet gyönyörködtető kilátás, az ízletes borokat kínáló pincészetek és a Szigligeti Vár közelsége új tartalmakkal töltik meg a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégek nálunk töltött napjait.

Az elmúlt több évtized valamennyi tapasztalatát és vendégeink visszajelzéseit felhasználva olyan különleges hangulatú, családias szállodát hoztunk létre, amely szolgáltatásaival és csodálatos balatoni panorámájával teszi teljessé a nálunk kikapcsolódni, pihenni vágyók napjait.

Kérjük, böngéssze tovább honlapunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot, és reméljük, hogy hamarosan Önt is Vendégeink között köszönthetjük!