Szálláshelyeink

MotorosokFőépület:

Az épületben nyolc szoba található, ebből hatban egyedi tervezésű bútorokkal várjuk kedves vendégeinket.

2 ágyas szobák: egyikben francia, a másikban két különálló ággyal melyek igény szerint összetolhatóak. Mindkét szobában klíma. Inne is gyönyörű a kilátás.

Családi szoba: (2+2 ágyas): egy db francia,- és  két különálló ággyal, nagyobb, udvarra néző, kényelmes klímás  szoba. Ideális, kisgyermekkel érkező családoknak.

Panorámás szobák: az épületet részben körülölelő három, nagyobb méretű szoba, U alakban helyezkednek el, terasszal, mindegyikben francia,- és különálló ágyakkal.

Szobaismertető

 Felújított, beépített hűtővel, televízióval és ingyenes vezeték nélküli internet kapcsolattal felszereltek. A gondosan megtervezett, egyedi bútoroknak köszönhetően kellemes légkört, az éjszakai pihenéshez is még kényelmesebb itt tartózkodást biztosítunk vendégeinknek. A panorámás szobák klímatizáltak, terasszal rendelkeznek, és páratlan kilátást biztosítanak. A teraszokon rattan bútorokat helyeztünk el, hogy a kényelem és az élmény még tökéletesebb legyen például egy finom, helyi bor fogyasztása közben.

Szobáink zuhanyzós fürdőszobákkal felszereltek.

Motelház

Ismertető:  Hét motelházban tudunk azon vendégeinkről gondoskodni, akik az abszolút kényelmet és tágas helyiségeket kedvelik. Ezek egymás mellett helyezkednek el, illetve tükörképei egymásnak. Berendezés tekintetében is azonosak. Nappaliból és két hálószobából állnak.

Egyedileg gyártott bútorzattal, igényes matracokkal, beépített hűtővel, televízióval, zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. Négy házikóban klímával felszerelten.  A nappaliban „L” alakú kihúzható kanapéágy, és két hálószoba gondoskodik vendégeink kényelméről.  Az egyikben franciaágy, míg a másikban két különálló ágyat helyeztünk el.  A tágas nappaliból előbb a teraszra, majd a parkra illetve az udvarra jutunk.

A motelház akár hat fő kényelmes elszállásolására is alkalmas. Ingyenes, vezeték nélküli Internet kapcsolattal láttuk el.

Manzárd

Ebben az épületben található a konferencia termünk, mely tökéletes helyszínválasztás csoportok, diákok, cégek részére, abban az esetben is, ha munkahelyi csapatépítéshez, céges rendezvényhez, esetleg családi/baráti eseményéhez keres helyszínt és szállást.

Szobaismertető:

Összesen tíz kisebb méretű szoba, televízióval, esetenként hűtővel felszerelve, zuhanyzós fürdőszobával, egy ággyal.

Két szobában 2  fő részére alakítottunk ki helyet. Egyik franciaágyas a másik két különálló ággyal, a fürdőszobában zuhanyzó,  mosdó- és toalett használattal.

Ingyenes, vezeték nélküli internet biztosított. Többségében parkra, erdőre, udvarra néző szobák. Az emeleti folyosón kialakítottunk egy kisebb közösségi helyet, igény szerinti használatra.