Szálláshelyeink

Főépület:

Az épületben hat szoba található, melyekben egyedi tervezésű bútorokkal várjuk kedves vendégeinket.Főépület

2 ágyas kisebb méretű,standard szobák: egyikben francia, a másikban két különálló ággyal melyek igény szerint összetolhatóak. Mindkét szobában klíma. Innen is gyönyörű a kilátás.

Családi szoba: (2+2 ágyas): egy db francia,- és  két különálló ággyal, nagyobb, udvarra néző, kényelmes klímás  szoba. Ideális, kisgyermekkel érkező családoknak.

Panorámás szobák: az épületet részben körülölelő három, nagyobb méretű szoba, fordított U alakban helyezkednek el, terasszal, mindegyikben francia,- és különálló ágyakkal vagy kanapéval.

Szobaismertető

Főép.-standardFőépület-teraszos

Felújított, beépített hűtővel, televízióval és ingyenes vezeték nélküli internet kapcsolattal felszereltek. A gondosan megtervezett, egyedi bútoroknak köszönhetően kellemes légkört, az éjszakai pihenéshez is még kényelmesebb itt tartózkodást biztosítunk vendégeinknek Billerbeck matracainknak köszönhetően. A  szobák klímatizáltak, és páratlan kilátást biztosítanak. A teraszokon rattan bútorokat helyeztünk el, hogy a kényelem és az élmény még tökéletesebb legyen például egy finom, helyi bor fogyasztása közben.

Szobáink zuhanyzós fürdőszobákkal felszereltek.

Motelház

Ismertető:  Hét motelházban tudunk azon vendégeinkről gondoskodni, akik az abszolút kényelmet és tágas helyiségeket kedvelik. Ezek egymás mellett helyezkednek el, illetve tükörképei egymásnak. Berendezés tekintetében is azonosak. Nappaliból és két hálószobából állnak.Motel-fürdőMotel-szobaMotelház

Egyedileg gyártott bútorzattal, igényes matracokkal, beépített hűtővel, televízióval, zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, öt házikóban klímával felszerelten.  A nappaliban „L” alakú kihúzható kanapéágy, és két hálószoba gondoskodik vendégeink kényelméről.  Az egyikben franciaágy, míg a másikban két különálló ágyat helyeztünk el.  A tágas nappaliból előbb a teraszra, majd a parkra illetve az udvarra jutunk.Motel-nappali

A motelház akár 5 fő kényelmes elszállásolására is alkalmas, szükség esetén 1 fő, a nappaliban a kihúzható kanapén kényelmesen elfér. Ingyenes, vezeték nélküli Internet kapcsolattal láttuk el.

Manzárd

Ebben az épületben található a konferencia termünk, mely tökéletes helyszínválasztás csoportok, diákok, cégek részére, abban az esetben is, ha munkahelyi csapatépítéshez, céges rendezvényhez, esetleg családi/baráti eseményéhez keres helyszínt és szállást.

Szobaismertető:Manzárd egy személyes szoba

Összesen 8 kisebb méretű szoba, televízióval, esetenként hűtővel felszerelve, zuhanyzós fürdőszobával, zömében egy ággyal.

Egy szobában 2  fő részére alakítottunk ki helyet, két különálló ággyal, a fürdőszobában zuhanyzó,  mosdó- és toalett használattal.                    Manzárd-tusoló

Ingyenes, vezeték nélküli internet biztosított. Többségében parkra, erdőre, udvarra néző szobák. Az emeleti folyosón kialakítottunk egy kisebb közösségi helyet, igény szerinti használatra.